Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
11 juni 2020

Treatment 360 congres

0

Op 11 juni 2020 organiseert Dental Best Practice in het Miele Experience Center in Vianen een congres met een twist. We gaan 360 graden ‘om’ met een unieke digitale RAW-workflow!
Via CAD/CAM technologie behandelt An Nguyen samen met 5 collega’s een patiënt live op het podium, waarbij alles – letterlijk en figuurlijk – draait om de behandeling.
De deelnemers aan dit congres zitten namelijk in een kring rond het podium, zodat iedereen goed zicht heeft op wat er zich afspeelt.
Met gepaste trots kunnen wij voor het eerst in Nederland deze unieke RAW-workflow in cirkelopstelling live demonstreren: Welcome to the Future!

RAW?
Met het RAW-protocol wordt de natuur als inspiratie gebruikt om restauraties te vervaardigen, hierbij is het uitgangspunt om de natuurlijke morfologie intact te laten.
Door middel van een aangepast Digital Smile Design protocol kan voorafgaand aan de behandeling het eindresultaat al gesimuleerd, gevisualiseerd en gegarandeerd worden.

Hoe?
Een zestal jonge en getalenteerde tandartsen met een obsessie voor restauratieve tandheelkunde gaan deze RAW-workflow vandaag bij ons introduceren. Deze bijzondere RAW-behandeling, waarbij de digitalisering een centrale rol speelt, wordt live door An Nguyen uitgevoerd en zal door zijn collega’s van A tot Z toegelicht worden, zodat de stappen onmiddellijk ook in de praktijk geïmplementeerd en toegepast kunnen worden.

 

Date: 11 juni 2020
Prijs: €495
Categorie:
Evenement Tags:, , , , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

11 juni 2020

Date: 11 juni 2020
Prijs: €495
Categorie:
Evenement Tags:, , , , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Miele Experience Center

De Limiet 2
Vianen, 4131 NR Nederland

+ Google Maps

Dental Best Practice
Telefoon: 055-3121050
Email:
Website: Bezoek website organisator