Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
10 oktober 2019

Trios Advanced training

0

Bij het gebruik van de intra orale scanner kan het zijn dat u een casus heeft waarbij het maken van een scan lastig is, of u weet niet zeker hoe de scanner een situatie in de mond ‘leest’.

Tijdens deze Trios Advanced training gaan we nader in op bijzondere casussen. Uw kennis wordt verbreed en verdiept met betrekking tot de functionaliteiten van de scanner, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de apps ‘Smile design’, ‘Patient Monitoring’ en ‘Treatment simulation’. Ten slotte leert u hoe de intra orale scanner optimaal gebruik kan worden in de digitale workflow binnen uw praktijk.

Heeft u een specifieke vraag? Geeft u dit dan aan bij uw registratie, dan kan de trainer hier tijdens training antwoord op geven.

Deze training is bedoeld voor ervaren gebruikers van de intra orale scanner die beter gebruik willen maken van de mogelijkheden die de scanner en de bijbehorende software biedt.

Heeft nog geen ervaring met een intra orale scanner of overweegt u een scanner aan te schaffen? Dan bent u van harte welkom op de ‘Introductieavond Intra oral scanning’ of vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden van een demo in onze eigen showroom.

Taal: Nederlands

Date: 10 oktober 2019
Time: 14:00 - 18:00
Prijs: €149
Categorie: ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

10 oktober 2019

Date: 10 oktober 2019
Time: 14:00 - 18:00
Prijs: €149
Categorie: ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Straumann Education Center

Einsteinweg 15
IJsselstein, 3404 LE Nederland

+ Google Maps

Straumann Education