Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
07 februari 2020

Workshop gespreksvaardigheden

0

Denkt u eens terug aan een lastig gesprek wat u met één van uw medewerkers heeft gevoerd. Is het u gelukt om uw doel(en) tijdens het gesprek te bereiken? Hoeveel energie kostte het gesprek u voorafgaand, tijdens en erna? En welke invloed had het gesprek op de relatie met de betreffende medewerker?

Gesprekken met medewerkers kunnen soms knap lastig zijn. Als tandarts heeft u geleerd hoe u op het gebied van behandelingen met uitdagingen en complexiteit om kunt gaan. U weet wat u moet doen om een complexe behandeling goed te laten verlopen om tot een mooi resultaat te komen, zonder dat dit u onnodig veel tijd en energie kost. Hoe fijn zou het zijn als u dit ook zou weten en toe kunt passen als het om (lastige) gesprekken met medewerkers gaat!

INHOUD WORKSHOP:

Tijdens de Workshop Gespreksvaardigheden leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen en tevens de relatie kan behouden. Naast de theoretische basis gaan we vooral op een actieve manier met de leerstof én met elkaar aan de slag. Dat maakt het leerrendement hoog.

U leert waarom het ene gesprek u makkelijker afgaat dan het andere. Welke gesprekstechnieken u in kunt zetten. Hoe u met weerstand om kunt gaan. Op welke manier u lastige gesprekken om kunt buigen. En hoe u zowel verbaal als non-verbaal een gesprek kan beïnvloeden en zelfs sturen.

RESULTAAT

Na deze training staat u steviger in uw schoenen wat betreft gespreksvoering. U weet hoe u (lastige) gesprekken met medewerkers op de juiste manier aan kan gaan en kan sturen in de juiste richting, zoals selectiegesprekken, functioneringsgesprekken en verzuimgesprekken. U bereikt uw doelen, zonder dat dit onnodig ten koste van de relatie en uw energie gaat.

TRAINERS

Nicole Roskamp studeerde Talen & Culturen van Latijns-Amerika in Leiden, afstudeerrichting Management. Daarna was zij internationaal werkzaam het gebied van project- en personeelsmanagement voor Nederlandse bedrijven. Sinds haar terugkeer in Nederland heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van Human Resources Management. Zij adviseert en begeleidt sinds 2016 praktijkhouders en praktijkmanagers in de mondzorg bij hun personeelsbeleid.

Katja Siegers studeerde Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2010 is zij op een breed terrein actief in Human Resources Management. Zij heeft veel affiniteit met vraagstukken rond samenwerking, teamontwikkeling en gespreksvoering (o.a. functionerings-, verzuim- en ontslaggesprekken).

 

Date: 7 februari 2020
Time: 13:00 - 17:00
Prijs: €195
Categorie: ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

07 februari 2020

Date: 7 februari 2020
Time: 13:00 - 17:00
Prijs: €195
Categorie: ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Hotel Witte Bergen

Rijksweg 2
Eemnes, Utrecht 3755 MV Nederland

+ Google Maps

dental care professionals
Telefoon: 035 6959501
Email:
Website: Bezoek website organisator